NCAP
 

Orlando – 7 multifunktionelle sæder

Chevrolet Orlando er en yderst fleksibel familiebil. Funktionaliteten i de 7 sæder giver et utal af forskellige siddepladskombinationer. Det er her funktionalitet møder modigt og moderne design.

Orlando er en MPV, der er praktisk, familievenlig og rummelig. Og så har den alt det udstyr og komfort, der forventes af langt dyrere biler. Samtidig har Orlando opnået de 5 maksimale stjerner og er ifølge Euro NCAP blandt de mest sikre MPV'er i klassen til at beskytte både børn og voksne.

Billeder/videoer kan indeholde ekstraudstyr og afvige fra det danske udstyrsprogram.

 

Design i særklasse

Orlando flytter holdninger med sit maskuline og modige design – familiebiler behøver ikke have et kedeligt design.

This website requires Adobe Flash player. You can get the Adobe Flash player by using the button below.

Get Adobe Flash player

Orlando fås i forskellige flotte farver fra ”Gunsmoke Grey” til ”Velvet Red”. Alufælge er standard.

Se flere Orlando eksteriør billeder.

 

Orlando handler om fleksibilitet

En 7-sæders MPV skal kunne langt mere end blot at transportere 7 personer. Orlando handler i høj grad om alsidighed. Uanset om du skal transportere venner, bagage, hunde eller golftasker, har Orlando siddepladser, varerum eller smarte opbevaringsløsninger, der gør netop din livsstil mulig.

  • 3 komfortable rækker til 7 personer
  • Fleksible siddepladskombinationer
  • Nedfæld alle bagsæder for stort varerum
  • Nedfæld også passagersæde for ekstra plads
## Zoom

7 sæder, 16 forskellige siddepladskombinationer, bagagekapacitet på 1.594 liter og et utal af steder du kan opbevare eller skjule dine personlige ejendele.

 

Stilfuldt interiør

Det Corvette-inspirerede dual-cockpit danner kernen i instrumenteringen, hvor instrumenterne er intuitivt placeret, så alt er inden for din rækkevidde.

Se interiør filmen og oplev detaljerne.

This website requires Adobe Flash player. You can get the Adobe Flash player by using the button below.

Get Adobe Flash player

Radio/CD’en, med USB-indgang og iPod funktion, betjenes nemt via knapperne på rattet, mens Ice-Blue baggrundsbelysningen på LTZ giver et stilfuldt touch til kabinen.

Se Orlando interiør galleri for yderligere detaljer.

 

Maksimale 5 stjerner i sikkerhed

Vi ved, at sikkerhed er en prioritet for dig. Derfor kan du også trygt købe en Orlando. Orlando har scoret de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs stringente sikkerhedstest – og det er med så flot en totalscore, at den nu rangerer blandt de bedste familie MPV’er.

Se Orlando tekniske specifikationer for flere oplysninger om sikkerhed.

Orlando bruger den nyeste airbag-teknologi og 6 airbags er standard. Dual ISOFIX-beslag er standard på alle modeller.

ESP og Traction control er standard

Et elektronisk stabilitesprogram, ESP, forhindrer udskridning ved automatisk at påføre korrigerende bremsning til det aktuelle hjul, for at hjælpe dig med hurtigt at genvinde kontrollen.

Baksensor

Nu er parkering på besværlige steder blevet meget nemmere. Baksensoren bipper, når bilen nærmer sig et element bagved bilen, hvilket er med til at beskytte bilen for unødige skader.

Se Orlando tekniske specifikationer for yderligere information om sikkerheden.

 

Performance når du har brug for det

Orlando går ikke på kompromis med præstationerne, selvom den har 7 komfortable sæder. Den dynamiske kørsel leveres enten via en 1.8 liters benzinmotor med 5-trins manuel gearkasse eller en stærk 2.0 liters dieselmotor med 6-trins automatisk gearkasse. Orlando sikrer dig performance, dynamik og en perfekt afbalanceret kørekvalitet.

 

Orlando tilbehør

Vi har udviklet et stort udvalg af tilbehør, så du kan få mest mulig ud af din Orlando. Der er alt fra cykelholdere og skiholdere til tagbokse og meget mere. Og når det kommer til børns sikkerhed, omfatter sortimentet også:

  • Barnesæde ”Duo Plus”
  • Babysæde ”Baby Safe Plus”
  • Isofix base til ”Baby Safe Plus”

Chevrolets modelprogram
Luk
Alle links er eksterne og åbner i et nyt vindue.