Chevrolet tilbyder ejere ro i sindet

Selvom Chevrolet Danmark har indstillet salget af nye biler, vil vi fortsat servicere vores Chevrolet kunder med et netværk af autoriserede værksteder og et bredt udvalg af services. Du kan få mere information herunder...

Salg af Chevrolet biler ophører

Chevrolet salg stoppet

Selvom GM har stoppet for salget af Chevrolet biler i Europa, har du ingen grund til bekymring. Chevrolet er forpligtet til at servicere dig og din bil i fremtiden. Et landsdækkende netværk af autoriserede Chevrolet værksteder vil fortsat yde service, garanti og skaffe originale Chevrolet reservedele, præcis som du kender det. Enhver skriftlig garanti eller serviceaftale for Chevrolet biler forbliver uændret, og vil blive overholdt i overensstemmelse med betingelserne i den gældende aftale.

Autoriserede værksteder

Autoriserede værksteder

Selvom Chevrolet indstiller salget af nye biler i Europa, står vi stadig til rådighed med service og reparation af din bil fremover, gennem vores netværk af autoriserede værksteder. De vil fortsat servicere din bil og levere originale Chevrolet reservedele, præcis som i dag. I Vest- og Centraleuropa vil omkring 2.000 Chevrolet serviceværksteder fortsat tilbyde dig den service du er vant til. I Danmark er autoriserede værksteder klar til at servicere dig. Du kan finde deres adresser her.

Kontakt os

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning kan du ringe til os eller sende en email med dine spørgsmål eller kommentarer. Hvis du har brug for rejseassistance kan du ringe til et Euro Service nødhjælpsnummer.


Owners' & infotainment manuals

Looking for performance specifications or servicing information? Want best advice on running and caring for your Chevrolet? Find all this and more in your car’s owner manual.

Slutningen på køretøjets levetid

Slutningen på køretøjets levetid

Alt godt har som bekendt en ende. Vi er sikre på, at din bil har givet dig mange års køreglæde, men vi ved også, at dagen kommer, hvor det er tid til at skilles.

Hos Chevrolet er vi engageret overfor vores forpligtigelser – ved siden af forpligtigelserne til genindvinding. Du kan derfor levere din udtjente bil tilbage til os ganske gratis, hvorved du medvirker til at op mod 85 % af din bil bliver genindvundet og genbrugt.

Chevrolet Euro Service rejseassistance

Chevrolet Euro Service rejseassistance

Ved registreringen af din nye Chevrolet, vil du med det samme nyde godt af 3 års gratis Vejhjælp også kaldt Chevrolet Euro Service.


Garanti

Garanti

Vores modeller er kendt for driftsikker kørsel, og vi garanterer for kvaliteten ved at yde følgende fabriksgarantier på din nye Chevrolet: