Har du spørgsmål om din Chevrolet?

Chevrolet salg stoppet

Selvom GM har stoppet for salget af Chevrolet biler i Europa, har du ingen grund til bekymring. Chevrolet er forpligtet til at servicere dig og din bil i fremtiden. Et landsdækkende netværk af autoriserede Chevrolet værksteder vil fortsat yde service, garanti og skaffe originale Chevrolet reservedele, præcis som du kender det. Enhver skriftlig garanti eller serviceaftale for Chevrolet biler forbliver uændret, og vil blive overholdt i overensstemmelse med betingelserne i den gældende aftale.

Her kan du finde yderligere svar på de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder:

Jeg har modtaget et brev om produktilbagekaldelse. Hvad gør jeg?

Følg venligst instruktionerne i brevet og bestil en tid hos dit autoriserede værksted.

Hvor mange år vil Chevrolet fortsat skaffe reservedele til min bil?

Chevrolet vil fortsætte med at skaffe originale Chevrolet reservedele til Chevrolet biler i mindst 10 år efter den sidste nye Chevrolet bil er solgt i Danmark.

Jeg har købt en Chevrolet, som endnu ikke er leveret. Får jeg stadig bilen?

Din bestilling gælder stadig. Kontakt venligst din forhandler vedrørende levering af bilen.

Hvorfor har Chevrolet besluttet at lukke ned for salget af nye biler i Europa?

På grund af en række ugunstige faktorer, der har påvirket bilbranchen i Europa i løbet af de sidste par år, har Chevrolets forretningsmæssige resultater været uacceptable. Derfor blev det besluttet at ophøre med salget af Chevrolet personbiler i Vest- og Centraleuropa. GM vil dog fastholde Europa som en nøgleregion, og vil fremover fokusere sine ressourcer på Opel/Vauxhall i Europa.